EilandretraitesINSPIRERENDE RETRAITES OP VLIELAND.


Herken je dit? Je wordt dagelijks overladen met informatie en verantwoordelijkheden.

Hoe snel schiet je niet tekort in de veelheid der dagelijkse dingen en eisen die er aan je gesteld worden, die je aan jezelf stelt.... Aandacht voor jezelf schuift langzamerhand naar de achtergrond. Je voelt je op den duur minder gelukkig en merkt ook dat het invloed heeft op je lichamelijke gezondheid. Je weet: als ik zo doorga, put ik mezelf uit.


Hoe creĆ«er je meer rust en ontspanning, in jezelf en in het dagelijks leven? hoe zorg je op een gezonde manier voor jezelf, fysiek, emotioneel en mentaal? En hoe blijf je dat doen onder uitdagende omstandigheden? Wat draagt bij aan een betere relatie met jezelf?


Dit is het thema van de eilandretraites die ik samen met mijn inspirerende collega Fokje Westerling organiseer! Deze driedaagse Gezonde-Zelfzorg-Retraites vinden plaats op een unieke locatie aan het Noordzeestrand van Vlieland, met uitzicht op zee in de prachtige eilandnatuur.


Deze eilandretraites zijn een combinatie van ontspanning en persoonlijke ontwikkeling, zodat je er na het weekend ook veel plezier van hebt. Ze zijn (onder meer) gebaseerd op Mindfulness, Zelfcompassie en Yinyoga.


Geplande eilandretraites in 2021:


Vrijdag 12 maart       - Zondag 14 maart 2021  Geannuleerd vanwege Corona

Zondag 11 april         - Dinsdag 13 april 2021   Geannuleerd vanwege Corona

Vrijdag 8 oktober       - Zondag 10 oktober 2021

Zondag 21 november - Dinsdag 23 november 2021


Ook in 2022 staan er vier (4!) Eilandretraites op stapel.

Bovendien is er een deel 2 in ontwikkeling.


Kijk voor alle informatie op: eilandretraites.nl