EilandretraitesINSPIRERENDE RETRAITES OP VLIELAND.


Herken je dit? Je wordt dagelijks overladen met informatie en verantwoordelijkheden.

Hoe snel schiet je niet tekort in de veelheid der dagelijkse dingen en eisen die er aan je gesteld worden, die je aan jezelf stelt.... Aandacht voor jezelf schuift langzamerhand naar de achtergrond. Je voelt je op den duur minder gelukkig en merkt ook dat het invloed heeft op je lichamelijke gezondheid. Je weet: als ik zo doorga, put ik mezelf uit.


Hoe creĆ«er je meer rust en ontspanning, in jezelf en in het dagelijks leven? hoe zorg je op een gezonde manier voor jezelf, fysiek, emotioneel en mentaal? En hoe blijf je dat doen onder uitdagende omstandigheden? Wat draagt bij aan een betere relatie met jezelf?


Dit is het thema van de eilandretraites die ik samen met mijn inspirerende collega Fokje Westerling organiseer! Deze driedaagse Gezonde-Zelfzorg-Retraites vinden plaats op een unieke locatie aan het Noordzeestrand van Vlieland, met uitzicht op zee in de prachtige eilandnatuur.


Deze eilandretraites zijn een combinatie van ontspanning en persoonlijke ontwikkeling, zodat je er na het weekend ook veel plezier van hebt. Ze zijn (onder meer) gebaseerd op Mindfulness, Zelfcompassie en Yinyoga.


Geplande eilandretraites in 2023:


Vrijdag 17 november  -  Zondag 19 november


Geplande Heideretraites (deel 2!! 4 dagen in Bakkeveen, aan de hei):


Donderdag 31 augustus  -  Zondag 3 septemberKijk voor alle informatie op:

www.eilandretraites.nl

www.heideretraites.nl